Retina - Modell

Meld din interesse om å bli modell:

Ønsker du å bli modell for Retina Eyewear? Fyll ut skjema nedenfor. 

Fotomodell i Oslo

Modeller må komme til Oslo per nå for shoots. For å bli modell for Retina Eyewear kan man enten komme via modellbyrå eller være selvstendig, dette har vi ingen krav til. 

Hvordan bli modell?

Vi har ingen krav om å ha erfaring fra før, og heller ingen krav om at man kommer fra et modellbyrå. Når det gjelder å være modell for Retina Eyewear har vi ingen krav til høyder generelt, men det kan hende det er krav til enkelte shoots hvor man må være over 165 cm. Det vi leter etter er å finne god match til merket.

Et av de viktigste tingene å ha i betraktning når man lurer på hvordan man kan bli modell for Retina er synligheten din på sosiale medier slik som Instagram. Vi finner mange modeller gjennom Instagram, så en god instagram-profil å vise til er definitivt en fordel! Jo fler bilder av god kvalitet man har på profilen sin, jo lettere er det å se hvordan potensialet er til å bli modell hos Retina. 

Generelle krav til å bli modell

Som skrevet over er det ingen krav om tidligere erfaringer om man har lyst til å bli modell for Retina Eyewear. Det vi forventer av alle modeller er en interesse i å fremheve merket Retina på den beste måten, god utstråling og fleksibilitet, da vi alltid får nye lanseringer og vil trenge modeller som kan komme på oppdrag i Oslo på kort varsel.