Beste sportsbriller til dame

Beste sportsbriller 2022

Raske Briller, Oakley, Bliz og Northug har de siste årene blitt svært populære blant friluft- og treningsentusiaster, og det med god grunn. Sportsbrillene er svært allsidige da de kan brukes både om sommeren og vinteren. På sommeren passer de utmerket på stranda eller til en løpetur, og på vinteren er de det perfekte afterski tilbehøret. Vi har samlet våre bestselgende sportsbriller slik at du enkelt kan finne din favoritt!

 

Alle sportsbrillene som vises under er utstyrt med:

  • REVO belegg på speil-linse
  • TAC Polarisert linse
  • TR90 ramme
  • UV400 beskyttelse

 

Active Sunglasses

Klassiske sportsbriller til dame og herre  Glass til sportsbriller
Active Sunglasses er freshe og allsidige sportsbriller som passer perfekt til utendørs aktiviteter. Det tidløse designet gjør at brillene kan brukes år etter år. Det følger med to sett med glass som enkelt kan byttes ut etter behov. I tillegg er det mulig å justere lengden på brillene for en bedre passform over ørene.

Fusion Sunglasses 

Løpebriller Famme aktiv Solbrillle glass Famme aktiv

Fusion Sunglasses er solbriller som kan brukes til hverdags og ved ulike fritidsaktiviteter som jogging og løping. Solbrillene er polariserte og har ekstra glass slik at man kan bytte de ut om man ønsker det. De er gode for å hindre sol til å komme inn fordi de har et bredt design, som dekker godt over øynene. Glasset er med på å gi et fint og behagelig lys som beskytter øynene. 

 

Jawbreaker Sunglasses 

Raske briller farge Famme Sportsbriller med farge Famme

Våre Jawbreaker Sunglasses er de perfekte raske brillene. De er utrolig freshe som passer perfekt til både hverdags og fritidsaktiviteter. De sitter godt på og er behagelig å bruke. Solbrillene passer til all forskjellig trening, både med lav og høy intensitet. De passer i alle værforhold. Slik som de andre solbrillene har de også ekstra glass, som gir muligheten til å bytte. 

 

Tilbake til bloggen