Hvorfor bruke sportsbriller

Derfor burde du bruke sportsbriller

Bruk av sportsbriller har økt stort de siste årene, hvor man ikke bare har sett på de gode og praktiske egenskapene, men det har blitt et moteplagg. Enten om man skal på langrenn, en løpetur, gåtur eller på afterski - er disse solbrillene essensielle for anledningen.

 

Hvorfor bruke sportsbriller?

For flere ser man kanskje at vanlige briller fungerer like bra, men her finnes det forskjeller. Sportsbriller er nemlig designet for kvalitet og er derfor svært lette og tettsittende for å kunne sitte behagelig på i løpet av den fysiske aktiviteten som utføres. Samtidig er brillene utstyrt med glass og filter som er tilpasset røff bruk og skiftende værforhold. Synsfeltet blir også større grunnet av at brillene er brede og sitter tett mot ansiktet.

Når man trener ute kan man komme over ulike distraksjoner, som greiner og innsikter. Ved hjelp av sportsbriller vil man ikke trenge å være like observant på dette, da brillene beskytter øynene, og du har en mindre ting å tenke på i farta. 

Samtidig kan godt tilpassede sportsbriller forbedre resultatene på grunn av at du får mindre distraksjoner og et godt og klart syn, og dermed vil prestasjonen være enklere på trening.

 

Løpebriller til løpetrening

Til samme tid er det viktig med gode løpebriller når man skal ut på en joggetur. På en løpetur er man gjerne i høy intensitet og bevegelsene er store og mange. Her vil det derfor være ekstra viktig å bruke briller som sitter godt på nesen. Ved bruk av vanlige solbriller kan det være en stor distraksjon dersom brillene rister og beveger seg mye i løpet av økten, og det vil derfor være essensielt å anvende løpebriller. 

Et par løpebriller vil helt enkelt sitte bedre på ansiktet fordi de er laget for at du skal kunne løpe og sporte i de. Følgende er det viktig at brillene ikke sitter for stramt, de skal føles lette og behagelig å ha på.

 

Raskebriller til afterski

Som tidligere nevnt er ikke bare sportsbrillene flittig brukt for dets gode kvaliteter, men også for den freshe looken. Raskebriller er mye i vinden på afterski, hvor et par briller kan være prikken over i-en på antrekket. Uansett om du har tenkt deg i bakken eller kun dukker opp for festen, vil et par raskebriller aldri slå feil!

 

Enten om du skal i skisporet, på en løpetur eller afterski vil våre Active sunglasses være et perfekt alternativ. De freshe sportsbrillene kommer med to sett glass og justerbar lengde for en god passform over ørene. Jawbreaker sunglasses har de samme gode egenskapene hvor det er designet som skiller løpebrillene. Enten du ønsker et enkelt par eller et røffere design - har vi et utmerket alternativ til deg! 

Raske briller til dame  Svarte sportsbriller til dame

Tilbake til bloggen