Raskebriller til dame alternativ

Raskebriller - Dette må du vite!

Raskebriller er et norsk merke som selger en rekke modeller av sportsbriller, også kalt raske briller. De kommer i en rekke farger, og kolleksjonene er delt opp i vibe som passer til fest og afterski. Videre har de casual kolleksjonen som passer til hverdags, og active som er tilpasset ski og andre utendørsaktiviteter. I dette innlegget sammenligner vi modeller fra raskebriller med egne briller fra Retina. Vi ser på løpebriller, sportsbriller, treningsbriller og solbriller!

Nederst i innlegget kan du finne en rabattkode på raskebriller

 

Raskebriller modeller

Fusion

Som alternativ til Raskebriller sine Fusion briller anbefaler vi disse brillene! De passer perfekt til både sport og fritid, og du får med flere glass som du kan bytte til. Dermed kan du tilpasse brillene til været og føret!

Sonic

Som alternativ til Raskebriller sine Sonic anbefaler vi disse sportsbrillene. De har stor glass og slipper ikke inn lys. I tillegg får du med forskjellige glass, slik at brillene passer til ulikt vær. De kan brukes til trening, fritid og fest!

 

Ultra

Som alternativ til Raskebriller sine Ultra sportsbriller anbefaler vi disse brillene! De kommer i både hvit og sort, så du kan velge etter din smak. Som på våre andre modeller får du også med ekstra glass.

 

Rabattkode på Raskebriller

Rabatt på Raskebriller kan du få gjennom flere kanaler. Det vanligste er gjennom tilbud på nettsiden på outlet varer eller kampanjer. Men det er også mulig å finne rabattkoder som kan brukes på salgsvarer for ytterligere redusert pris. 

Studentrabatt Raskebriller

Du kan se på hjemmesiden til Raskebriller om de har studentrabatt eller ikke. Mange nettbutikker er også en del av et affiliate program hvor student-sider får lov til å dele en 10-20% rabatt, som regel på alle varer. For eksempel gjennom "studentkortet" appen. 

Rabatt på Instagram Raskebriller

Til tider deles ut rabattkoder via influencere via Instagram. Rabattkodene er ofte i Instagram-brukeren sitt navn. Rabattkoden er da eksempelvis: instagramnavn-20 for 20% rabatt, instagramnavn-10 for 10% rabatt.

Rabattkode på Raskebriller via blogg

Mange bloggere deler ut rabattkoder for å få provisjon på salg. Det er ingen garanti for at Raskebriller har rabattkoder som fungerer via en blogg. Men et triks er å søke på google; "Rabattkode" "Raskebriller" "blog". Og så filtrere på dato i søket slik at du finner nyere rabattkoder. 

Raskebriller i Norge

Raskebriller salg og outlet

Raskebriller har salg til tider, som annonseres på nettsiden, nyhetsbrev og noen ganger SMS. Solbrillene selges på deres egen nettside, men også på diverse sportsbutikker. Det er derfor lurt å sjekke de ulike stedene for å finne eventuelle tilbud og rabatter. 

Raskebriller toll

Det er ikke toll på varene man bestiller fra Raskebriller. 

 

Tilbake til bloggen