Northug sportsbriller til dame alternativ

Northug - Dette må du vite!

Northug er et norsk merke som tilbyr mange ulike sportsbriller. Vi sammenligner ulike produkter med forskjellige egenskaper fra Northug, med våre egne produkter. Vi ser på løpebriller, sportsbriller, treningsbriller og solbriller!

 

Northug sportsbriller modeller

Silver Performance 2.0

Som alternativ til Northug sine Silver Performance 2.0 briller anbefaler vi disse brillene! I motsetning til brillene fra Northug, får du med flere glass som du kan bytte til, helt gratis. Brillene er designet for deg som foretrekker eller er på utkikk etter et litt "enklere" design. 

 

Gold Performance 2.0

Som alternativ til Northug sine Gold Performance anbefaler vi disse sportsbrillene. Treningsbrillene er store slik at de ikke slipper inn lys når du trener. Her får du med ulike glass, som kan tilpasses til været du trener i. Disse sportsbrillene passer også utmerket på afterski grunnet sin røffere stil. 

 

Classic Performance 2.0

Som alternativ til Northug sine Classic Performance treningsbriller anbefaler vi disse brillene! De er designet slik at du kan justere dem til din passform, og kommer i både hvit og sort, så du kan velge etter din smak. Her får du også med flere glass. 

 

 

Les mer om sportsbriller

Derfor burde du bruke sportsbriller

Beste sportsbriller 2022

Tilbake til bloggen